gouden plaat voor 'de verzonken stad' voor frank en mirella?
inderdaad: een 'gouden' plaat voor frans
Uit handen van Dries Santing van StartUp Events mochten Frank & Mirella ook nog eens een zilveren postzegel met hun eigen afbeelding ontvangen en als extra verrassing ontving Frank van collega Jacques Herb een (“langverwachte en toch uiteindelijk gekomen”) gouden plaat voor de hit De Verzonken Stad.
Eindelijk is Frans ZIJN lang gekoesterde wens uitgekomen. ZIJN verdiende gouden plaat voor ZIJN "De Verzonken Stad".
Elke morgen als hij op staat is het eerste wat hij doet in zijn woonkamer naar ZIJN welverdiende gouden plaat kijken
en begint hij spontaan het liedje "Het Is Moelijk Bescheiden Te Blijven Als je zo Goed Bent Als Ik".
Maar ja, dat is het zelfde als je opstaat en kijkt naar een Rembrandt dat helaas een vals schilderij blijkt te zijn.
De maatschappij Polydor, die deze single heeft uitgebracht bestaat niet meer en kan deze dus ook niet uitreiken.
Maar niet getreurt, om Frans zijn levenswens in vervulling te laten gaan maken we er zelf toch één zal men bij        StartUp Evenst hebben gedacht. En zie hier het resultaat. Een oude single met een hoesje en je plakt er ook nog eens een cd op de kop op, lijst hem in en  voilà...... Je hebt een gouden plaat.
En het lijkt net of de zangeres van het duo ook de plaat in ontvangst neemt maar volgens mij liep deze dame ten tijde van het uitbrengen van deze single nog in haar poepluiers rond en ze lijkt niet echt op de zangeres van het hoesje.
En de zangeres op het hoesje? Is dat de originele zangeres van het nummer? Hoe zit her daar dan mee? Als er toch een gouden plaat wordt uitgeruikt, ook al is het niet een echte gouden plaat, Krijgt zij er dan ook één?
Ik heb het haar gevraagd en kreeg als antwoord dat 'Frans hem in ZIJN heilige r... ...... .. (Gesencureerd), en nee ze had behoefte aan een nepper. Daar had ze in de jaren zeventig al lang genoeg mee samen geleefd en gewerkt.